Nový Captur vstupuje na náš trh.

Odvážnější asertivní vzhled

  • Ještě více možností individualizace než kdy dříve

Nový CAPTUR staví na původním úspěchu modelu, včetně jeho výrazných dvoubarevných kombinací, se třemi novými barevnými odstíny: oranžová Atacama, modrá Ocean a černá Améthyste (verze INITIALE PARIS). Nová je také možnost střechy v barvě šedá Platine. Více než 30 možných kombinací umožní zákazníkům přizpůsobit vzhled nového CAPTURu svému  vkusu.

Nový CAPTUR také nabízí šest různých packů pro individuální přizpůsobení interiéru v následujících barvách: slonová kost Ivoire, modrá Ocean, hnědá Caramel, červená Flammer, chromová Satine a chromová. Kromě nich je nabízeno pět individualizačních packů (slonová kost Ivoire, modrá Ocean, hnědá Cappuccino, červená Flamme a oranžová Atacama) s barevnými detaily dekorů ve spodní části dveří a blatníků.

  • Nezaměnitelný světelný podpis

Neotřelý francouzský design vlastní modelům Renault pokračuje i na modelu Nový CAPTUR vybaveném předními Full LED světly LED PURE VISION (v závislosti na verzi). Tato technologie má pozitivní vliv na vzhled vozidla i bezpečnost a současně snižuje oslňování.V předním nárazníku jsou integrována LED světla pro denní svícení ve tvaru písmene C, která se stala poznávacím znamením světelného podpisu značky. Tento motiv ctí také zadní světla a je viditelný za dne i v noci.

  • Nepochybně crossover

CAPTUR se vyvinul a o krok se přiblížil svému většímu sourozenci, modelu KADJAR. Maska chladiče byla upravena, aby se více přiblížila dalším crossoverům značky Renault, a byla doplněna o výraznou chromovanou lištu. V předním i zadním nárazníku je integrován nový outdoorový spoiler odrážející dobrodružnou povahu vozu.

V rámci tří prvních úrovní výbav jsou k dispozici čtyři typy kol o rozměrech 16 a 17 palců.

  • Fixní prosklená střecha

Počínaje třetí úrovní výbavy je CAPTUR nyní možné vybavit fixní prosklenou střechou. Tento nový prvek výbavy je dostupný výhradně s dvoubarevným provedením vozidla a přináší více světla v interiéru.

  • Sofistikovaný a uživatelsky příjemný interiér

V interiéru jsou použity vysoce kvalitní plasty, elegantní chromové prvky a stylové tlumené odstíny. Volant je vyroben z kvalitních materiálů a v nejvyšších verzích je čalouněn kůží Nappa. Řadicí páka získala modernější vzhled, zatímco výplně dveří byly upraveny pro hladkou integraci tlačítek a ovládacích prvků. Stropní LED osvětlení obsahuje samostatné lampičky pro čtení. V nejvyšších verzích jsou k dispozici nová pohodlnější sedadla s lepším bočním vedením.
Současně si nový CAPTUR uchovává velmi praktické detaily, jako je přihrádka před spolujezdcem Easy Lifeodepínací čalounění sedadel.

Tři otázky pro Maria Pollu, projektového manažera designu vozu CAPTUR

–        Co bylo Vaším cílem při navrhování modelu Nový CAPTUR?

CAPTUR byl prvním modelem nové linie SUV značky Renault. Bylo pro nás důležité osvěžit jeho vzhled v souladu s novějšími modely KADJAR a KOLEOS. Rovněž jsme zlepšili kvalitu interiéru, kde jsme vstřikované plasty nahradili čalouněním. Sofistikovanější je také výběr barev a čalounění.

–        Jaká jsou největší vylepšení?

Věnovali jsme velkou pozornost každému detailu vozidla. Značně jsme vylepšili lícování a lakování vozidla. 

–        Proč Renault nyní nabízí CAPTUR ve verzi INITIALE PARIS?

Vzhledem k městské crossoverové identitě modelu byla verze INITIALE PARIS logickým a současně účelným krokem. Mnoho zákazníků CAPTUR přichází z vyššího segmentu vozidel. Hledají maximální komfort a současně design SUV. Bylo nutné vylepšit image modelu CAPTUR a nabídnout v této třídě nejvyšší úroveň, jakou Renault dokáže poskytnout. Tato verze představuje završení posunu modelu CAPTUR mezi luxusnější vozy.

CAPTUR s výbavou INITIALE PARIS 

Úroveň výbavy INITIALE PARIS je vrcholem nabídky značky Renault.
V přední části odlišuje CAPTUR INITIALE PARIS maska chladiče s chromovanými detaily. Pečlivá pozornost byla také věnována přednímu a zadnímu outdoorovému spoileru, které jsou vyvedeny ve více metalické šedé barvě. Stejný efekt je viditelný v oblasti oken s detaily v lesklé černé barvě. Stejně jako maska nesou i chromované dekory na bocích vozidla nápis INITIALE PARIS.

Verze INITIALE PARIS se těší ze specifické řady barevných odstínů, mezi které patří nová uváděcí barva černá Améthyste. Samozřejmostí jsou také speciální kola INITIALE o rozměru 17 palců. CAPTUR INITIALE PARIS je také vybaven sekvenčními LED ukazateli směru a nápisem INITIALE PARIS na spodních panelech dveří, prahových lištách a masce chladiče. Stejně exkluzivní je i interiér, Nový CAPTUR INITIALE PARIS disponuje vyhřívanými sedadly čalouněnými kůží Nappa, volantem čalouněným kůží Nappa, chromovanými ozdobnými prvky, přístrojovou desku čalouněnou kůží a hliníkovými pedály a prahovými lištami. CAPTUR INITIALE PARIS má ve standardní výbavě všechny technologie dostupné pro nový CAPTUR v rámci příplatků. Patří mezi ně systém sledování mrtvého úhlu, parkovací asistent Easy Park Assist a handsfree karta Renault. Tyto funkce jsou doplněny o audiosystém Bose® a nejnovější verzi multimediálního systému R-LINK Evolution, který zaručuje přístup ke všem multimediálním funkcím vozidla jedním kliknutím a také k aplikacím na chytrých telefonech prostřednictvím systému Android Auto™.
Technologie vyvinuté pro ještě příjemnější zážitek z jízdy

  • Kvalitní zvuk s audiosystémem Bose®

Jedinečný špičkový soundsystém od firmy Bose® přemění interiér vozidla v koncertní síň s čistým, realistickým zvukem. Tohoto zvukového zážitku je dosaženo díky systému skládajícímu se z šesti výkonných reproduktorů Bose a subwooferu v zavazadlovém prostoru.

  • Tři multimediální systémy: R&Go®, Media Nav Evolution a R-LINK Evolution

Již od vstupní úrovně výbavy je Nový CAPTUR kompletně připojený díky nové verzi R&Go®, jednoduchého, inteligentního systému značky Renault, který zákazníkův smartphone po instalaci do univerzálního držáku přemění v připojený tablet. Tento praktický systém umožňuje uživateli intuitivní přístup k užitečným funkcím vozidla jako je navigace, telefon, multimédia nebo údaje o vozidle. Prostřední výbavové stupně jsou vybaveny komplexním multimediálním systémem Media Nav Evolution, který nabízí nejlepší poměr cena/výkon na trhu. Obsahuje následující funkce: navigace s dopravními.

Kompletní ceník nového Capturu 

Captur _ cenik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *